Bine ati venit pe site-ul Pandorei!

Despre noi

S.C. Pandora S.R.L. a fost înființată în noiembrie 2004, cu sediul în Odorheiu Secuiesc, ca întreprindere familială, cu capital privat. Obiectul nostru principal de activitate este transportul rutier pe plan național și internațional, respectiv distribuția de mărfuri.

La începutul activității am optat la transporturile de distribuție care s-au efectuat cu furgonete și în mare parte am desfășurat activităţi in acest domeniu, însă după analiza potențialului de piață, am dezvoltat semnificativ parcul auto. În prezent efectuăm transporturi cu autocamioane de 1-24 tone, în funcție de nevoile clienților.

Datorită experienței acumulate în cursul anilor în activitatea de logistică și transport, respectiv cunoașterii mediului economic am avut posibilitatea să prestăm servicii de calitate, într-un interval de timp scurt, respectiv de a stabili și menține relații de afaceri corecte și durabile. Scopul nostru este de a inspira încredere clienților noștri prin serviciile noastre punctuale și cinstite, dorind să asigurăm cel mai bun raport preț/calitate prin inovație și creativitate. Oferim clientelei noastre – stabilă și în același timp diversificată – servicii flexibile și adaptabilitate.

Societatea noastră urmărește în mod permanent dezvoltările în domeniul tehnic. Prin urmare angajații noștri participă în mod regulat la cursuri de perfecționare, oferind astfel suport fiabil pentru desfășurarea activității cu precizie. Echipa noastră tânără şi dinamică desfășoară activitatea caracterizată prin flexibilitate și profesionalism.

Referinţe