Üdvözöljük a Pandora honlapján!

Rólunk

A Pandora SRL 2004 novemberében alakult Székelyudvarhelyen magántőkéből, családi vállalkozásként. Fő szolgáltatási águnk a bel-és külföldi közúti szállítás, valamint áruszéthordás.

A vállalat indulásakor csak egy kisteherautóval szállítottunk és leginkább sajtó disztribúcióval foglalkoztunk, de a piaci igények növekedését felismerve kibővítettük autóparkunkat. Mostanra ügyfeleink igényeit 1-24 tonna hasznos teherbírású tehergépjárművekkel elégíthetjük ki.
Több évnyi logisztikai és szállítmányozási tapasztalataink, valamint a piaci környezet átfogó ismerete lehetőséget nyújt számunkra a minőségi és gyors munkavégzésre, illetve a tartós és korrekt üzleti kapcsolatok kialakítására és fenntartására. Célunk, hogy megbízható, pontos és tisztességes munkát végezzünk az ügyfeleink és partnereink számára, így állandó innovatív és kreatív ötletekkel próbáljuk a legjobb ár/minőség arányt biztosítani. A stabil, de ugyanakkor változatos ügyfélkörünknek rugalmas, kompromisszumos és alkalmazkodó munkavégzést nyújtunk.

Vállalatunk folyamatosan követi a technika fejlődését, így alkalmazottaink rendszeres képzéseken vesznek részt, amelyek elősegítik a munkavégzés precizitását. A fiatalos, dinamikus és lelkes csapat rugalmasan és nagy szakmai odafigyeléssel végzi munkáját.

Referenciák